Sunday, April 19, 2015

:: ILHAM'S BOOK SHELVES ::

Bismillahirrahmaanirrahim....
 
Alhamdulillah syukur pada Allah akhirnya dapat juga memulakan projek saya yang dah lama ingin dilaksanakan. Walaupun secara kecil-kecilan, kedai buku atas talian ILHAM'S BOOK SHELVES diharap akan menjadi titik mula.
 
Sebagai permulaan, saya hanya menjual buku-buku keluaran syarikat penerbitan PTS sahaja. InshaAllah... pada masa akan datang dapat dikembangkan ke banyak lagi syarikat penerbitan lain. ILHAM'S BOOK SHELVES sedang dikemaskini secara berperingkat, almaklumlah kedai baru beroperasi kan.. mungkin banyak lagi kekurangan dan akan diperbaiki dari semasa ke semasa.
 
Segala maklumat buku terbaru atau sedia ada akan dikemaskini begitu juga dengan promosi yang ditawarkan. InshaAllah harga terbaik yang saya tawarkan...
 
Sekian dulu buat masa ini... Jangan segan jangan malu, jemputlah berkunjung ke ILHAM'S BOOK SHELVES sekarang.

1 comment:

Lienicious said...

Saya nak p melawat la page baru awak tu. SUka baca buku tp x byk koleksi bhs melayu. Nak berjinak2 ngan buku tempatan pula.

p/s: Mohon para graduan untuk semak scam company kalu nak cari kerja atau yang nak cari kerja baru. Seboleh2 elakkan dari terjebak sebab sangat bahaya. Boleh google sendiri scam company KL Sentral, ramai yang kongsi pengalaman. I'm spreading awareness, tlg maklumkan kalau ada adik, sepupu, kawan yang nak cari kerja.