Tuesday, July 20, 2010

:: Semangat kena ada ::

Malam tadi secara tidak rasmi telah join kumpulan bola jaring untuk penyertaan dalam satu kejohanan. Saya hadir dengan semangat untuk memberi sokongan sahaja yang sebenarnya. Alih-alih... terjadi pemain pula. Walaupun sebetulnya saya tidaklah berapa pandai sangat bermain. Dulu-dulu waktu zaman sekolah ada pernah jugalah join tapi tidaklah bersungguh-sungguh sampai mewakili sekolah ke, daerah mahupun negeri. Lagipun saya ini sangat pemalu orangnya...segan tidak kena gaya pun ada juga ni. Mungkin nanti saya duduk dalam bangku simpanan pun tidak mengapalahkan. Yang paling penting semangat kesukanan tu.... ecewahhhh...

Lepas ini bermulalah sesi latihan setiap Isnin, Selasa dan Khamis. Boleh ke hendak beri komitmen sepenuhnya ni? Insyallahhh... harap-harap bolehlah dengan sokongan en.hubby untuk menjaga anak di rumah hehehe...

Oh ya... jangan tak tahu; kumpulan pom pom girl pun ada ye untuk memberi sokongan. Dengar yang ini macam terlebih teruja pula. Tapi malangnya ahli-ahlinya hanya berumur 15 tahun ke bawah... hi hi hi... Pujuk si adik suruh join, tak hendak pula dia... malu-malu miaw-miaw konon. Padahal balik rumah dia pula yang tergedik-gedik.

GO! Amanputra GO! Kita pasti boleh!!! Ecehhh... bagi suntik semangat sikit...

4 comments:

Sheila Wahid said...

I like...

Lovely Kitchen said...

wow bestnya dapat main netball!!! mmg sronok sgt kalau dpt main mcm zaman2 muda remaja dulu kan...keep it up!

Nurilhami said...

kak shiela: takkan suka je. meh join sekali hehehe...

LK : zaman2 muda mmg best tapi la ni sekali main habis sakit satu badan...hahaha

ninoZ said...

huhuuu teman sepasukan..
dalam semangat yang membuak membara
sesungguhnya kita dan pancit tidak dapat dipisahkan..hehehehe