Sunday, May 08, 2011

:: Terharu sangat!!! ::

Hari ini Hari Ibu kan.... awal pagi tadi dah telefon mak ucap selamat hari ibu sambil tanya khabar. Alhamdulillahhhh mak sihat, cuma batuk sikit-sikit. Saya ni pun sedang sakit tekak ni ha... suara pun dah macam suara ratu rock Ella.... Biasalah kan sekarang ni memang musim sakit-sakit sebab cuaca pun dah tak menentu, sekejap hujan... kadang panas berhari-hari...


Apa yang buat rasa terharu sangat ni??? Hmmm... tengahari tadi dapat sms dari en.hubby (en.hubby ada di PD, berkursus). Sms ni terus saya forward ke emel sebab hendak semadikan dalam blog ecewahhh.... maklumlahhh terharuuuu sangatttt...:) Terima kasih en.hubby, ibu pun sayang abah dan anak2 selama-lamanya.

Reply 60129207xxx@mms.maxis.net.my to me
show details 2:49 PM (48 minutes ago)

Selamat hari ibu! Terima kasih kerana menjaga abg dan anak2. Sayang ibu selamanya!



Lagi buat terharu sangat tuuuu.... si abang pun ada beli sesuatu untuk saya. Katanya.... "sebab hari ni Hari Ibu kannn". Owhhhh!!! terima kasih sayang.... keychain bentuk cendawan. Huruf M tu untuk Mother... :)

2 comments:

Syimama said...

Salam ..selamat hari ibu..bertuah kerana menjadi ibu yang dihargai..moga jd ibu cemerlang dunia akhirat.

Nurilhami said...

assalamm...syima. terima kasih ye... sedang berusaha menjadi lebih cemerlang insyaallahhhh