Thursday, February 10, 2011

:: Wonder Mama ::

Ini gambar ihsan dari facebook teacher Jane (betul ke tak ejaan), masa kelas linedance di Cyberjaya, selasa malam yang lalu. Kami semua wonder mama la sebab malam tu kan belajar tarian lagu Wonder Girls keh keh keh... gedik.

Sebelum apa-apa, mestilah ambil gambar dulu kan. Memang macam jakun je tengok keliling ada cermin hahaha....sikit sikit snap gambar... sikit sikit snap gambar lagi hihihi. Mereka semua bawa kamera, saya sahaja yang tak bawa kamera.

Tapi kan... bila menari tu semuanya malu-malu nak tengok cermin hahaha... Malu tengok diri sendiri. Hah! baru tahu bagaimana rupanya kamu menari ek!

3 comments:

aziliana said...

hot mama..

Nurilhami said...

betul..betul..betul hiks!

khay ke'ai said...

cool...dancing queen on the floor.....feewwwiiitttt